Dissabte a les 18 h. el F. C. BARCELONA obri la Lliga en el Camp Nou davant l´HERCULES d´Alacant, un equip recent ascendit que compta en les seves files amb els ex madridistes Drenthe, Portillo i Tote, i amb els ex mallorquinistes Rufete i Farinós, així com el veterà golejador francès David Trezeguet, flamant fitxatge procedent de la Juventus. Possiblement debutarà amb el Barça l´argentí Javier Mascherano, darrera incorporació que arriba del Liverpool. Els socis afortunats amb dos viatges cadascun i amb entrada al Camp Nou son els següents:

- Soci nº 247 ANTONI ADROVER ADROVER (Calonge)

- Soci nº 446 ALFREDO GUILLERMO URBA (Portocolom)

- Soci nº 466 JOSÉ BOSCH MARIN (Felanitx)

1er. suplent: Soci nº 516 LLUC VERGER RIGO (Santanyí)

2on. suplent: Soci nº 216 PAU MAS ROIG (Campos)

3er. suplent: Soci nº 23 LLUIS VAQUER VADELL (Felanitx)

Dimarts dia 14 a les 20´45 h. torna la Champions en el Camp Nou amb el partit F.C.BARCELONA – PANATHINAIKOS de Grecia, equip que compta amb jugadors experimentats com el grec Seitaridis (ex At. Madrid) i el basc Sarriegui en defensa, el brasiler Gilberto Silva (ex Arsenal) i el grec Karagounis (ex Inter) en el migcamp, amb Luis Garcia (ex Barça i At. Madrid) i el francesos Govou i Cissé en atac. Els socis afortunats amb dos viatges cadascun i amb entrada al Camp Nou son els següents:

- Sòcia nº 575 MARINA SALOM GOMILA (Alqueria Blanca)

- Sòcia nº 578 Mª APOL.LÒNIA BONET BALLESTER (Campos)

- Sòcia nº 152 MAGDALENA JUAN OBRADOR (Felanitx)

1er. suplent: Sòcia nº 287 APOL.LÒNIA CAPÓ ENSENYAT (Felanitx)

2on. suplent: Soci nº 125 RAMON DIAZ VILLALONGA (Esporles)

3er. suplent: Sòcia nº 167 MAGDALENA BORDOY BARCELÓ (Felanitx)

IMPORTANT: SI HI HA QUALCÚ INTERESSAT EN ASSISTIR AL PARTIT DEL DIMARTS, BARÇA-PANATHINAIKOS TENIM 4 ENTRADES DISPONIBLES, PEL NOSTRES SOCIS A UN PREU SIMBÒLIC. SI US INTERESSEN ENVIEU MAIL EL MÉS AVIAT POSSIBLE A pbel...@gmail.com. L´ASSIGNACIÓ SERÀ PER RIGORÓS ORDRE D´INSCRIPCIÓ. SALUTACIONS.

La Junta Directiva