L´equip de la nostra penya va obtenir el segon lloc en la III Diada Interpenyes Sant Agustí 2010, en la que participaren 6 penyes, la San Mamés de Felanitx, la Mallorquinista de Portocolom, la Colchonera de Mallorca, la Madridista, la Mallorquinista “Cercle Recreatiu” i la nostra. En la primera fase guanyarem a la Colchonera per 2-0 amb dianes de Miquel Angel i Company, i perderem amb la Madridista per 1-0. En semifinals guanyarem per 4-0 a la San Mamés, amb gols de Bennàsar, Miquel Angel, Petty i Llorenç i en la final perderem amb la Madridista per 2-0. En l´equip dirigit per Pep González s´alinearen els següents socis: Paco Alonso, Miquel Vidal, Pere Joan Barceló, Miquel Servera, Joan J. Simó, Llorenç Mestre, Xavi Font, Miquel Angel Andreu, José M. González “Petty”, Jaume Barceló “Company”, Miquel Bennàsar, David Garrido, Javier Garcia, Bernat Xavier Nicolau i Juanjo Miró. La Penya Barcelonista Els Tamarells tancarà les activitats esportives d´estiu el proper divendres dia 10 a les 19 h. en el camp Es Cavaller de Ca´s Concos, amb motiu de les Festes de Sant Nicolau, els barcelonistes d´enfrontaran a un combinat internacional argentí.

torneig-gggs1

torneig-s1

torneig-sooooooooooooo1

torneig-saaaaaaaaaaaaa1

torneig-sxxxxxxxxxxxx2

torneig-suuuuuuuuuuuuuu1

torneig-ttttts1

La Junta Directiva