El passat cap de setmana l´equip de la nostra penya a participar en el IV Torneig “Vila de Peguera” (Memorial Antonio Ruiz) en la modalitat de futbol-7. Aquest esdeveniment esportiu ja consolidat en el calendari estiuenc comptà amb un destacat nivell dels equips participants, els quals tenien en les seves files a jugadors de 2ª B, Tercera i Preferent. La primera fase, disputada el divendres, la jugaren 16 equips repartits en quatre grups, els dos primers de cada grup accedien a la fase Champions i els tercers a la fase UEFA. El nostre equip dirigit per Pep Roca va guanyar el primer partit per 3-2 davant el Leo´s Team amb gols Jaume Vidal (2) i Toni Roig, mentre perdia els dos restants, 3-1 enfront La Cerveza Mecànica IV, amb gol de Toni Bonet, i 7-1 davant el Gimnàs Deltoides, amb diana de Miquel Angel Roca. Finalment la P.B. Els Tamarells ocupà el tercer lloc del grup i accedí a semifinals de la fase UEFA, a on s´enfrontà al CSKA, perdent per 3-0 no pogué accedir a la final. L´entrenador Pep Roca comptà amb l´ajuda de Pep González, David Garrido i Marc Lladonet en la banqueta, i formà amb els següents jugadors Miquel Vidal, David Nicolau, Toni Roig, Tomeu Gelabert, Colau Mercadal, Mateu Lladó, Miquel Angel Andreu, Carles Antich, Miquel Angel Roca, Pere Lluis Peñaranda, Tomeu Obrador i Toni Bonet. La propera cita esportiva de la P.B. Els Tamarells serà el III Interpenyes Mare de Dèu a Campos el proper 15 d´agost amb un triangular de futbol-7 amb les penyes del R. Mallorca i R. Madrid de la localitat.

torneig-peguera-2010-002

torneig-peguera-2010-019

torneig-peguera-2010-045

torneig-peguera-2010-047