Benvolguts socis,
Arran de l’èxit de la loteria de Nadal que la nostra penya ha distribuit en els darrers dies, ara, ens disposam a llençar la loteria de reis.
Les participacions amb el numero 65.795, les podreu trobar d’ara endavant fins el dia del sorteig a molts de locals i comerços dels municipis de Felanitx, Campos i Santanyí.
Cada participació sortirà a la venda amb el preu de 2 euros. Molta sort a tots!
Aprofitant l’avinentesa, volem fer-vos sabre que dia 26 de desembre la nostra penya celebrerà la segona edició del torneig de futbol-7 “El cap hi va però les cames no”. Així vos volem
convidar a tots els socis a participar. D’entrada ja tenim 6 equips composts, així que tots els que volgueu participar ho podeu fer individualment o formant un nou equip. Aquest equip ha de tenir entre 10 i 14 jugadors, han d’elegir un nom i un color per al mariol·lo. La quota d’inscripció és de 12 euros i inclou un mariol·lo, el sopar posterior al local de Ramaders Agrupats, i molt probablement un obsequi del diari Sport. Els interessats s’han de posar en contacte amb la junta a través d’aquest correu (pbelstamrells@gmail.com) i teniu de termini per inscriure-vos fins dia 18 de desembre.
Esperam que vos animeu a participar.
La junta directiva