El Barça Atlètic continua perfilant la intensa renovació de la plantilla i ja ha incorporat set jugadors. El darrer d’arribar és Ogude Elvis Onyema, davanter de 22 anys nascut a Abeokuta (Nigèria). La setena incorporació és un jugador molt ràpid i potent que pot jugar com a segona punta o com a extrem dret. Elvis prové del Ceuta, del grup IV de segona B.

Elvis va iniciar la seva carrera a Europa al filial del Poli Ejido, el curs 2004/05. Després de dues temporades, va anar a Suïssa, al Bellinzona, que el va cedir l’any següent al Granada 74. En el conjunt granadí, Elvis va disputar 20 partits (i va fer un gol) en la segona volta de la temporada 2007/2008, a 2a A.

En l’última campanya, Elvis ha militat en el Ceuta. Amb 19 gols, el nou davanter blaugrana ha estat un dels millors jugadors del conjunt nord-africà, i a més, el segon màxim golejador del grup IV de segona B.

Elvis nou fitxatge B