Scherrer Cabelino Maxwell Andrade, fins ara jugador de l’Inter de Milà, arribarà demà a Barcelona, per passar la revisió mèdica i convertir-se així en el primer reforç del Barça de Guardiola de cara a la pròxima temporada. El defensa brasiler signarà demà mateix per cinc temporades, abans de ser presentat oficialment. Aquest lateral esquerre, de 27 anys, arriba procedent de l’Inter de Milà després que el Barça hagi pagat al club italià 4,5 milions d’euros més mig de variables. El seu tècnic fins ara, José Mourinho, no hi ha posat cap impediment i el Barça ja s’havia cansat d’esperar l’acord amb el Deportivo de la Corunya per Filipe Luis.

Scherrer Cabelino Maxwell Andrade, brasiler amb passaport holandès, ha jugat les tres últimes temporades a l’Inter, on ha guanyat tres lligues i dues supercopes d’Itàlia. Un lateral esquerre amb molta vocació ofensiva, amb bon toc i força ràpid.

Fa 1,75 d’alçada i complirà 28 anys a l’agost. El preu, quatre milions i mig d’euros i mig més en variables. Arribarà demà a Barcelona i firmarà per cinc temporades. Abans d’Itàlia, va ser un any a l’Ajax, a les ordres de Ronald Koeman.

Ahir al migdia es van accelerar les negociacions per incorporar-lo, i al vespre ja estava tot lligat. Tant, que el Barça feia públic un comunicat a la seva pàgina web anunciant el principi d’acord. Faltaven 11 minuts per a les 9 del vespre. A aquella hora, l’entrenament del Dépor ja s’havia acabat. Filipe ho havia fet amb normalitat, i tot i que Txiki Begiristain li havia trucat a primera hora de la tarda per dir-li que la tossuderia de Lendoiro havia estat un obstacle insalvable, el jugador encara conservava l’esperança que tot es capgirés

1247734877538