Estimats sòcies i socis, ens complau convidar-vos a l´assemblea anual ordinària de socis que tindrà lloc el proper diumenge dia 21 de juny a les 19 hores en primera convocatòria, i a les 19´30 hores en segona convocatòria, en el Mollet d´en Pereió a Portocolom (al final de C/Mar, a la dreta), amb el següent ordre del dia:
 
1.- Presentació i benvinguda
2.- Informe de les activitats realitzades durant la temporada 2008-2009
3.- Balanç econòmic de la temporada 2008-2009
4.- Projecte d´activitats per a la temporada 2009-2010
5.- Aclariment de la normativa de viatges, quotes de soci del F.C.B. i entrades.
6.- Proposta i votació del pressupost per a la temporada 2009-2010
7.- Suggeriments, precs i preguntes.
 
Us agrairíem la vostra presencia, ja que es el moment que tenen els socis de donar la seva opinió, d´expressar les seves lloances o les seves queixes, si en pertoquen, respecte de la gestió que es fa de la Penya Barcelonista Els Tamarells.
 
En haver acabat, en la seu del Bar Els Tamarells, tindrà lloc un refrigeri per a celebrar el triplet (Copa, Lliga i Champions) aconseguit pel primer equip del F.C.Barcelona. Intentarem tenir a la venda uns “polos” i unes samarretes commemoratives del triplet 2008-2009, amb l´escut de la penya, per si hi ha qualcú interessat. Així mateix procurarem mostrar-vos el dossier de premsa de tot lo publicat respecte de la penya durant la temporada 2008-2009, així com un mostra de fotografies del que ha estat una temporada inoblidable per molts barcelonistes.
A més tots els nins que venguin i duguin la camiseta del Barça és podran fer una foto de record de l’acte.
 
Si es possible vos pregam ens confirmeu la vostra assistència per així poder calcular, més o menys, per quantes persones hem de comanar el refrigeri, us agrairíem de debò ja que així no es tudaria el menjar ni fariem curt en les previsions. Moltes gràcies i fins dia 21 a les 19 hores.